GrowUltra formula a haj dúsítására. Vélemények, hatása, összetétele. Csodatermék vagy átverés?

grow ultra

growultraA kopaszodás különböző korú nőkre és férfiakra vonatkozik és annak különféle okai lehetnek – a hormonális zavaroktól kezdve a krónikus stresszig bezárólag. Ez a betegség számos komolyabb komplexus oka is lehet, főleg azért, mert sokan esélyt sem látnak a helyzetük javulására. Megoldást jelenthet-e a GrowUltra a túlzott hajhullásra?

Azok esetében, akik még csak most vették észre a fokozott hajhullást, egészségesebb diétát, több alvást és megfelelő relaxációs technikák alkalmazását javasoljuk. Többen használnak tápláló hajsamponokat és egyéb ilyen típusú készítményeket. De ezek a termékek inkább megerősítik a hajszálakat, viszont nem nyújtanak közvetlen segítséget a hajhullás problémájára. Az egyik javasolt módszer (ami sokak számára a végső módszert jelenti) a hajátültetés. De ez egy költséges és hosszantartó művelet (a többórás beavatkozást 3-4-szer is meg kell ismételni).

Számos páciens számára a GrowUltra jelentheti a választ: egy inváziómentes, viszonylag olcsó és – a gyártó szerint – hatékony megoldás. Érdemes hinni az ígéretekben? Milyen eredmények várhatók a GrowUltra szérumos kezelés hatására?

GrowUltra – összetétel

A tizenegynéhány egyéb, másodlagos növényi összetevő mellett a szérum formulája a következő kivonatok hatására támaszkodik:

Bajkáli csucsóka kivonat olyan lipofil vegyületek találhatók benne, mint: bajkáli csucsóka, wogonin, vognozid és a baicalein, valamint kis mennyiségű flavonoidok. A bajkáli csucsóka Q10 koenzimet is tartalmaz.  A növény támogatja a hajszálak anagén (növekedési) fázisát és megerősíti őket, így ellenállnak a káros tényezőknek.

Szójabab kivonat visszaállítja a hajszálak sűrűségét és megelőzi a kihullásukat. Egy igazi vitaminbomba, mely táplálja a hajszálakat és jelentősen javítja a kondíciójukat.

Búzakivonat tápanyagokban gazdag (aminosavak, peptidek, glükóz). Táplálja a fejbőrt és regenerálja a hajszálakat mind belülről, mind pedig kívülről. A búzakivonat kisimítja a hajszálakat és szemmel láthatóan fokozza a haj puhaságát.

Bajkáli csucsóka kivonat

GrowUltra – a szérum használata

A gyártó a szérum heti 3 alkalommal történő felhordását javasolja. Masszírozza be a fejbőrbe néhány percen keresztül, majd öblítse le folyó vízben. A csomagolást minden felhordás előtt energetikusan fel kell rázni.

GrowUltra – hatása

A gyártó szerint a GrowUltra rendszeres felhordása gyors és látványos eredményt hozhat. A szérum feladata elsősorban:

  • Megfékezni a hajhullást
  • Növelni a hajmennyiséget
  • Megfékezni a kopaszodást
  • Meghosszabbítani a hajszálak növekedési (anagén) fázisát
  • Stimulálni az anyasejteket új hajszálak termelésére
GrowUltra – vélemények, ellenjavallatok

Az internetes fórumokon és a tematikus blogokon található hozzászólásokat áttekintve arra a következtetésre juthatunk, hogy egyedül azok nem elégedettek a termékkel, akik a szérum használatát követően villámgyors eredményre számítottak. Erre nincs is esély – a hajnövekedés egy elég összetett folyamat és legalább két hétre van szükség ahhoz, hogy szemmel látható eredményeket tapasztaljunk.

A gyártó garantálja, hogy semmilyen ellenjavallat nem létezik a készítmény használatára vonatkozóan. Ha bármilyen kérdése lenne, kérje ki a háziorvosa tanácsát a hajnövesztő kezelés megkezdése előtt.

GrowUltra – a szerkesztőség véleménye

A GrowUltra növényi kivonatok természetes erejéből nyert biztonságos összetétellel rendelkezik. Ésszerű és viszonylag olcsó alternatívája a hajátültetésnek és azonnal elérhető a gyártó internetes üzletében.

A GrowUltra szérum aktuális ára 32 900 HUF. Akik számára ez egy megfizethetetlen összeg, figyelemmel kísérhetik a különböző időszakos akciókat, amikor már 25 000 HUF, sőt, akár 19 000 HUF is megrendelhető a termék. Érdemes nyomon követni a gyártó honlapját, ha szeretnél levadászni egy ilyen akciót.

Azok a felhasználók, akik már kipróbálták a GrowUltra terméket, pozitív véleménnyel vannak róla – hasonlóan a hajbetegségekkel foglalkozó szakemberekhez. Figyelembe véve az összes hozzászólást, valamint a szérum egyes összetevőinek a tulajdonságait, nem marad más hátra, mint említésre méltó terméknek nyilvánítani a GrowUltra szérumot. A javasolt adagolást tartalmazó kezelés segítséget nyújthat a kopaszodási folyamat megfékezésében, valamint az új hajszálak növekedéséhez.

Az alábbi linkre kattintva beléphetnek a gyártó weboldalára, ahol további információkról olvashatnak a termékkel kapcsolatban:

www.growultra.hu

ÁTTEKINTÉS
Hatékonyság
Elérhetőség
Vélemények
Vélemények a fórumokon
Ár
Minőség
Ár/érték arány

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Tutaj wpisz komentarz
Jak chcesz się przedstawić?