Erogen X kőkemény merevedésre és pénisznövelésre. Hol kapható, összetétele és hatása.

A hímvessző kis mérete okozta elégedetlenség egyre több embert érint. A behatolás problémáját olyan pszichés eredetű problémák is kísérik, mint az alacsony önbecsülés vagy a depresszió. A sebészi beavatkozás garantálja a pénisznövelést, de ez egy nagyon drága beavatkozás és teljes gyógykezeléssel jár. Létezik egyéb mód a férfiasság növelésére? Erre jelent megoldást az Erogen X. Valóban hatásos? Működik?

A pénisznövelésében reménykedők számára készült a biztonságos és inváziómentes Erogen X gél. A gyártó állítása szerint ez a készítmény nem csak pénisz-, de potencianövelő is egyben.

Erogen X – Hatása

A gyártó állítja, hogy a gél laboratóriumban kidolgozott természetes összetevőkből áll, melyek pozitívan hatnak az emberi szervezet számos aspektusára. A legfontosabbak közé tartozik a véráramlás fokozása. Ez a túl kicsi hímvessző szempontjából nézve fontos.

A vérnyomás növelése fokozott véráramlást eredményez a pénisz barlangos testeibe, tehát megnöveli annak nagyságát és hosszát. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy a barlangos testek rendkívül rugalmasak és a rendszeres megnagyobbodásuk során a nagyságuk természetesen megnövekszik és állandóan megmarad. Ezért lehetséges, hogy a gél tartós eredményt garantál.

De ezzel még nincs vége az Erogen X gyártója ígéreteinek. Azt is megtudhatjuk, hogy a termék rendszeres használata egyértelműen fokozza a nemi vágyat. A gélt használó személyek idővel több gyönyört éreznek a szex során, miközben a libidó növelése fokozza a nemi vágyat.

A rendszeres helyi használatának köszönhetően nem csak a pénisz nagyobbodik meg, de az erekció ideje is átlagosan 20-30 perccel meghosszabbodik. A termék számos klinikai tesztnek lett kitéve az egész világon és egy teljesen biztonságos készítménynek tekinthető. Más gyógyszerekkel együtt is biztonságosan használható.

Erogen X – Összetétele

A termék három fő összetevője:

Benzil-nikotinát – kisimítja a pénisz bőrét, oxigénnel látja el a sejteket, javítja a regenerációt a közösülés után. Ennek köszönhetően a magömlés utáni átlagos regenerálódási idő akár 10-15 percre is lerövidülhet, ami növeli a közösülések számát.

Fahéjolaj – támogatja a nitrogén-oxid szintézisét, aminek köszönhetően ellazulnak a vérerek simaizmai. Ebből mind az következik, hogy a merevedés során növekszik a péniszbe szállított vér mennyisége, ami erősebb merevedést garantál.

Vazelin – megköti a vizet a felhám felületén. Növeli a makk érzékenységét és ezáltal a szexuális érzést.

Fahéj

Az összetétel úgy lett kidolgozva, hogy egyrészről tényleg meglepően jó eredményeket garantáljon, de egyben biztonságos legyen az egészségünkre. A gyártó oldalán bemutatott vizsgálatok eredményei többek között arról tanúskodnak, hogy a gél egy hónapon át tartó rendszeres használata átlagosan 6,9 cm-rel növelte meg a hímvesszőt.

Emellett a legtöbb vizsgált személy megerősítette a hosszabb közösülés tényét, a fokozott nemi vágyat és az együttlétek jóval nagyobb intenzitását.

Erogen X – Hatások

Az Erogen X gél rendszeres használata növeli a pénisz vastagságát és hosszát, valamint meghosszabbítja a merevedést:

  • javítja a véráramlást
  • növeli a barlangos testek méretét
  • növeli a tesztoszteronszintet
  • javítja a vérerek vérellátását

Erogen X – Vélemények

A termék hosszabb ideje kapható a piacon, ami természetesen azt jelenti, hogy gond nélkül számos véleményt találhatunk róla az nterneten. Érdemes alaposabban megismerkedni velük, mivel a gyártó szép szavai, melyek célja a gél reklámozása, többségünk számára valószínűleg nem elég ahhoz, hogy teljes mértékben meggyőződjünk a termék megvásárlásáról.

Kiderül azonban, hogy a legtöbben dicsérik a terméket. A gélt rendszeresen, legalább egy hónapja használó férfiak egyértelmű pénisznövekedést tapasztaltak, hosszban és vastagságban is.

Emellett a gél fokozza a szexuális gyönyört, nem allergizáló, és többen is megerősítik, hogy meghosszabbítja a közösülés hosszát.

A megjelenő negatív vélemények 95%-ban azoktól érkezett, akiknek nem érkezet meg időben a szállítmány (1-3 munkanap alatt).

A többi vélemény pozitív kicsengésű és egy 10 pontos skálában 9,7 pontot ér el, ami kitűnő eredménynek tekinthető.

Erogen X – Ára, a szerkesztőség véleménye

A gél aktuális ára 24900 HUF. Akik számára ez egy megfizethetetlen összeg, időszakos akciókkal számolhatnak, amikor már 17800 HUF, sőt, akár 13500 HUF is megvehetik a terméket.  Érdemes nyomon követni a gyártó honlapját, ha szeretnél levadászni egy ilyen akciót.

Emellett a gyártó ingyenes kiszállítást biztosít. Maga a termék egy szürke dobozba van csomagolva és semmilyen jelölés nem utal a csomag tartalmára, így senki se fogja megtudni, mit rendeltél. Szerintünk ez egy nagyon pozitív dolog.

Az Önök kényelme és biztonsága érdekében megosztjuk a linket, mely közvetlenül a gyártó weboldalára irányítja önöket:

www.erogenx.hu

ÁTTEKINTÉS
Hatékonyság
Elérhetőség
Vélemények
Vélemények a fórumokon
Ár
Minőség
Ár/érték arány

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Tutaj wpisz komentarz
Jak chcesz się przedstawić?